Digital föreläsning med Paulina Bengtsson

Börjar:

11:e mar 13:00

Slutar:

11:e mar 15:00

Zoom

Med start på den internationella kvinnodagen 8 mars vill vi, Ungdomsjouren Fria, Kvinno- och Tjejjouren Miranda och Tjejjouren Mira under en hel vecka belysa en av vår tids största konsekvenser av att inte leva i ett jämställt land – mäns våld mot kvinnor och tjejer.

Torsdagen den 11/3 kommer vi ge plats för en personlig berättelse genom att bjuda in föreläsaren och författaren Paulina Bengtsson till en digital föreläsning, med avslutande diskussion och frågestund.

Paulina har egna erfarenheter av sexualiserat våld, och har gett ut boken "Utnyttjad, våldtagen och såld - en sann historia" där hon berättar om sin egen utsatthet. Paulina är också grundare av Novahuset och jobbar dagligen med att stötta och hjälpa barn och unga utsatta för sexualiserat våld. I och med hennes egna erfarenheter samt expertis inom området, så är vi väldigt glada över att kunna erbjuda fler att få ta del av hennes föreläsning.

Innehållet är anpassat till en bred publik, vilket inkluderar både unga, utsatta och professioner, och alla som vill lära sig mer om detta viktiga ämne!

Föreläsningen är kostnadsfri, men kräver anmälan för att få länken till själva föreläsningen. Antalet platser är 100.

- Klicka på länken för att registrera dig:
https://zoom.us/webinar/register/WN_iJO1qLekQOSbQOkzCX3NnQ

- Vid frågor mejla sanna@ungdomsjourenfria.se eller sofia@ungdomsjouren.se