Värsta bästa svårsnacket

Börjar:

25:e nov 10:00

Slutar:

25:e nov 12:00

Eskilstuna Stadsteater

Hur hjälper vi unga att själva ta ställning till olika förväntningar på sex och hitta sin egen sexualitet? Välkomna på en föreläsning med Maria Dufva om Värsta bästa svårsnacket!

Vuxna behöver känna till mer om barns liv online för att stötta och hjälpa. Vikten av kommunikation mellan barn och vuxna lyfts fram som ett nyckelbegrepp för att förebygga övergrepp på nätet.

Välkommen till en föreläsning med Maria Dufva, kriminolog och författare till böckerna Värsta bästa hälsan, Värsta bästa nätet, Värsta bästa svårsnacket och Mitt barn på nätet.

Torsdag 25 november kl 10-12 på Eskilstuna teater. Föreläsningen livesänds också via Eskilstuna kommuns Facebook-sida (sändningen går inte att se i efterhand).
Föreläsningen är kostnadsfri. Ingen föranmälan.
Föreläsningen riktar sig främst till dig som jobbar med barn och unga, vårdnadshavare och andra som kommer i kontakt med barn och unga.
På mariadufva.se kan du läsa mer och ta del av material som du kan använda i samtal med barn och unga. Både för dig som jobbar med barn och unga och för vårdnadshavare.

Eskilstuna kommuns verksamhet StoppCenter, Kvinnojouren Moa och Ungdomsjouren Fria berättar om sina verksamheter och delar med sig av sina erfarenheter under pandemin. De berättar vilket stöd som finnas att få i Eskilstuna. De finns också på plats i teaterns foajé om du vill komma i kontakt med dem.

I Eskilstuna uppmärksammar vi våld mot kvinnor i det lokala initiativet Time’s up. Bakom initiativet står Eskilstuna kommun, ABF Sörmland, Diskrimineringsbyrån Humanitas, Kvinnojouren Moa, Ungdomsjouren Fria samt Eskilstuna Zontaklubb. Läs mer på: www.eskilstuna.se/timesup