Månadsbrev april

20:e apr 2021

April är här och våren är verkligen på ingång! Vi på Guldstadens tjej- och kvinnojour jobbar på för fullt för att nå ut till medlemmar och stödsökande på ett så bra och säkert sätt som möjligt, en utmaning för oss nu under pandemin då allt ska ske digitalt.

Förra månaden hade vi i tjejjouren en livesändning på vår Instagram. Under sändningen pratade vi kring hur det kan vara att vara ung under en pandemi och konsekvenser som följer med det. Vi svarade också på frågor från våra följare och snackade feminism tillsammans med en inbjuden gäst.

Den här månaden är alltid en speciell tid i vår organisation då vi i slutet av mars har vårt årsmöte och en ny styrelse bildats. Vi ser fram emot ett nytt år och alla utmaningar och roligheter som detta år har att erbjuda!

Vanligtvis brukar det just nu vara fullt upp med att planera sommarens event och festivaler, men i år är lite speciellt för oss alla som ni vet. I stället spånar vi just nu idéer om hur vi kan synas på andra sätt under sommaren.
Har ni förslag och idéer om vad vi kan hitta på så tveka inte på att höra av er till oss via sociala medier eller mejl! 

Vi vill också passa på att tipsa om en helt ny podcast som en av våra medlemmar har gjort. Den heter Från ord till handling och kommer att släppas varannan onsdag till att börja med. Från ord till handling görs av Monica Vidman Lundmark och hon kommer att bjuda in gäster för att samtala om våld och dess konsekvenser. Podden hittar du där poddar finns!