Samtalsgrupp 2021

25:e feb 2021

Kvinnojouren Enköping erbjuder under våren 2021 samtalsgrupp där du som identifierar dig som tjej eller kvinna kan möta andra som blir eller blivit utsatta för våld av en partner. Gruppens syfte är att tillsammans med andra som befunnit sig i liknande situation, bearbeta erfarenheter av våld. Samtalsledare för gruppen är anställda på Kvinnojouren Enköping. Samtalsledarna har mångårig erfarenhet av att arbeta med samtal och med våldsutsatta.

Vill du gå i samtalsgrupp? 

Vår erfarenhet är att du innan samtalsgrupp själv har kommit en bit i din egen bearbetning och att du formulerat en del av dina erfarenheter tidigare för man ska klara av att göra det i en grupp. Skulle du vilja fortsätta att tala om dina upplevelser, höra andra berätta och känna en gemenskap? Då är du varmt välkommen att delta i Kvinnojouren Enköpings samtalsgrupp! 

Hur går samtalen till? 

Grupperna består av 6-10 deltagare och samtalsledare. Vi kommer att arbeta utifrån teman och med ”rundor” där var och en får tala utan att bli avbruten. Alla får lika mycket tid, men det finns inget krav att använda hela sin tid till att prata. Du bestämmer själv hur mycket eller lite du vill prata. Ingen får kommentera det någon annan har sagt, om den personen inte vill det.
När: 10 tillfällen under perioden 25/2 - 6/5
Tid: Torsdagar kl. 18 – 20 
Ort: Enköping 
För att anmäla ditt intresse till vår samtalsgrupp kontakta oss på 
e-post: info@kvinnojourenenkoping.se 
Eller 
Telefon: 0171 – 44 02 42