Privatperson

Som ideell förening är det viktigt med medlemmar!

Du kanske inte känner att du har tiden men att du har möjligheten att stötta oss ekonomiskt? Då kan du bli stödmedlem eller månadsgivare till oss!

Stödmedlem

Som stödmedlem blir vi fler och starkare. Du gör en inbetalning till vår SWISH 123 275 3010 och komihåg att märk din betalning med STÖD 2021!

150kr/år för enskild person och 500kr/år för företag/organisation/föreningar.

Du får gärna maila oss, kvinnnojourennordvarmland@hotmail.com, dina kontaktuppgifter (namn, telefonnummer och e-post) efter att du gjort din inbetalning. Då har vi möjlighet att informera dig om vad jouren gör samt tipsa om olika föreläsningar.

Därtill stödjer du en väldigt viktig sak och tar personlig ställning mot vårt troligen största folkhälsoproblem – VÅLD I NÄRA RELATIONER.

 

Månadsgivare

För att bli månadsgivare lägger du in en stående överföring med valfri summa via din egen bank till vårt BG 593-3932. Du får gärna märka din betalning med månadsgivare och ditt namn.

 

Gåva/donation

Du kan även stödja vår verksamhet genom att sätta in valfri summa som en gåva/donation och givetvis går det även att skänka anonymt. Det gör att det finns lite extra resurser till att få komma iväg på en utflykt eller något annat som kan sätta en guldkant på en tuff vardag för dom kvinnor och barn som bor hos oss.

 

Minnesgåva

Att ge en minnesgåva är ett fint sätt att hedra någon som betytt mycket för en. Istället för en blomma kan du välja valfritt belopp som går till vårt arbete att stötta kvinnor och barn till ett liv fritt från våld. Via begravningar.se eller din begravningsbyrå får du information och hjälp att hitta rätt var du än befinner dig.

 

Tack för ditt bidrag, tillsammans gör vi skillnad!