Privatperson

Alla krafter behövs!

Visst vill du vara med och stötta vår viktiga verksamhet!

Medlem

Dags att betala in medlemsavgiften för 2024.

Du som är under 20 år betalar 20 kr/år.

För medlemmar över 20 år kostar det 150 kr/år.

Swisha din betalning till: 123 275 3010

Eller betala in på bankgiro: 593-3932

Efter att du har gjort din inbetalning är vi glada om du mejlar dina kontaktuppgifter (namn, telefonnummer och e-post, samt födelsedata – år/månad/dag) till: kvinnojourennordvarmland@hotmail.com

 

Genom att bli medlem samtycker du till att vi har dina uppgifter sparade. Du har rätt att när som helst ta tillbaka ditt samtycke. Detta gör du genom att kontakta Tjej- & Kvinnojouren Nordvärmland på telefonnummer 070 638 94 90 eller via e-post: kvinnojourennordvarmland@hotmail.com Du har även rätt att kontakta oss för att få information om vilka uppgifter som behandlas om dig eller för att begära rättelse, radering eller begränsningar av dina personuppgifter.

 

Månadsgivare

För att bli månadsgivare lägger du in en stående överföring med valfri summa via din egenbank till vårt BG 593-3932. Du behöver märka din betalning med MÅNADSGIVARE och ditt NAMN då vi inte får någon information från banken VEM som har gjort inbetalningen. Annars registreras din betalning som en gåva.

Gåva/donation

Du kan även stödja vår verksamhet genom att sätta in en valfri summa som en gåva/donation och givetvis går det även att skänka anonymt till vår SWISH 123 275 3010.

Minnesgåva

Att ge en minnesgåva är ett fint sätt att hedra någon som betytt mycket för en. I stället för en blomma kan du välja valfritt belopp som går till vårt arbete att stötta kvinnor och barn till ett liv fritt från våld. Via begravningar.se eller din begravningsbyrå får du information och hjälper att hitta rätt var du än befinner dig.

 

Tack för ditt bidrag! Tillsammans gör vi skillnad.