Kurs i självkärlek

Börjar:

16:e mar 18:00 2022 datumet har passerat

Slutar:

13:e apr 19:30 2022 datumet har passerat

Tillsammans med Folkuniversitetet Dalarna erbjuder vi nu en kostnadsfri kurs där du får lära dig att stärka dig själv och din relation till dig själv med hjälp av teori och praktiska avslappningsövningar så som andningsövningar, mindfulness och meditation. En självkärlekskurs helt enkelt! ❤

Den absolut viktigaste av alla relationer är relationen som du har till dig själv.

Om studiecirkeln

I denna kurs på 5 st träffar med olika teman, lär du känna dig själv, dina värderingar och vad som är dina drömmar och mål. Du lär dig att acceptera och förlåta, sätta gränser och få kraft till och planera det du vill förändra i ditt liv och bli mer av den du vill vara. Du lär dig om stress, att reflektera i stället för att älta och se på din kropp med kärlek i stället för skam. Du kommer att lära dig hur viktigt det är med tankens och ordets kraft mot sig själv och andra. Framför allt kommer du få verktyg till att lära dig att älska dig själv precis som du är just nu.

Ett av målen för denna kurs är att du ser dig själv i spegeln och kunna säga "vad fin du är".

Kursen vänder sig till dig som definierar dig som kvinna, som vill utveckla sitt självförtroende och självkänsla tillsammans med andra i en trygg miljö. Här utvecklas du som person med inspiration, skratt, ärlighet, praktiska övningar och teorier från forskningen.

Du behöver inte ha någon grundkunskap inom mindfulness och meditation, utan alla är välkomna till denna kurs där du lär dig stärka din självkänsla och självförtroende med medvetenhet, styrka, lugn och ro.

Kursen startar 16 mars kl. 18:00-19:30 och därefter varje vecka i 5 veckor, 1,5 h/tillfälle, sista tillfället är 13 april.
Välkommen!

Om kursledaren Therés Enström

Therés Enström är utbildad Hälsovägledare/PT/Mental tränare samt Massör via Luleå Tekniska Universitet, LTU, Yogalärare via Nordiska Yogalärarinstitutet samt har utbildning i stressfysiologi och arbetsmiljö & stress (LTU).

Hon är erfaren yogalärare, föreläsare inom stress och hälsa, arbetar med personlig utveckling, livsstilsförändring, motivation och målbildsträning.

Hon har även lett en studie kring tacksamhet och självkänsla samt vunnit årets hälsoprojekt 2017 på LTU för sina kreativa workshops som bidragande faktor till äldres välmående. Hon har också gått musikhögskolan och är erfaren musiker och har länge använt musik och kreativitet som ett verktyg för hälsa och välmående.

Övrigt

Kursen är ett samarbete mellan Kvinnojouren Kullan och Folkuniversitetet Dalarna.

Kursen är kostnadsfri.

Anmäl ditt deltagande här