Tonårsjouren Söderslätt

Välkommen till Tonårsjouren Söderslätt, en jour för dig som är mellan 12-18 år. Du kan prata med oss via vår chatt eller skriva ett mejl till tonarsjourensoderslätt@gmail.com. Chatten är kostnadsfri, du är helt anonym och vi som svarar har tystnadsplikt. Ingen fråga eller fundering är för stor eller liten. Vi finns här för er, lyssnar och tror på dig.

Ungdomsguiden

Sex, relationer, våld, vikt, stress och onani. Allt det, och mycket mer, kan du läsa om i ungdomsguiden.

Klicka här
Facebook

Välkommen till vår Facebooksida! Här meddelar vi om eventuella ändringar i våra chattider.

Facebook

Vi finns här för dig!

Vi på Tonårsjouren finns alltid här för dig om du har en fråga eller känner att du vill ha någon som lyssnar på dig. Vi har vår chatt öppen för dig onsdagar mellan 18:00-20:00.

Vad är en tjejjour, transjour och ungdomsjour?

Du kanske inte vet vem du ska fråga. Eller om du vågar berätta. Då kan du höra av dig till en av Unizons jourer. I Sverige finns det runt 50 tjejjourer, 20 ungdomsjourer och ett par trans- och tjejjourer. Du kan hitta alla jourer på www.unizonjourer.se/hitta-stod och du kan skriva till flera olika om du vill. Tjejjourer finns för att stötta och stärka alla som identifierar sig som tjej. Det finns också tjej- och transjourer. De vänder sig till tjejer och alla transpersoner. Till ungdomsjourerna kan alla höra av sig, oavsett könsidentitet. Du kan kontakta en jour kostnadsfritt över chatt, mail eller telefon och du kan vara helt anonym. Jourerna är ideella föreningar. Det betyder att de inte tjänar pengar på att ha jouren. De flesta som är med engagerar sig alltså helt gratis på sin fritid.

Kvinnojouren Söderslätt

Är du över 18 år och känner att du skulle vilja ha någon att prata med så finns vi på Kvinnojouren här för dig. Följ länken nedan för vidare kontaktuppgifter.

Kvinnojouren Söderslätt