Välkommen till Tonårsjouren Söderslätt

Vad roligt att du hittat hit! Tonårsjouren Söderslätt är en ungdomsjour för dig som är mellan 12-18 år. Ingen fråga eller fundering är för liten eller för stor. När du pratar med oss i chatten är du anonym, vi har tystnadsplikt och vi lyssnar på dig. Vill du hellre skicka ett mail kan du skriva till Tonarsjourensoderslatt@gmail.com.

Vad är en tjejjour, transjour och ungdomsjour?

Du kanske inte vet vem du ska fråga. Eller om du vågar berätta. Då kan du höra av dig till en tjejjour, transjour eller ungdomsjour. Här kan du läsa mer om hur det går till. Tjejjourer finns för att stötta och stärka tjejer. Du kan kontakta en tjejjour över chatt, mail eller telefon och du kan vara helt anonym. Flera går det också bra att besöka. Till tjejjourena kan alla som identifierar sig som tjej höra av sig. Det finns också tjej- och transjourer. De vänder sig till tjejer och alla transpersoner. Till ungdomsjourerna kan alla höra av sig, oavsett kön. Jourerna är ideella föreningar. Det betyder att de inte tjänar pengar på att ha jouren. De flesta som är med engagerar sig alltså helt gratis på sin fritid. I Sverige finns det runt 50 tjejjourer, 20 ungdomsjourer, och ett par trans- och tjejjourer. Du kan hitta alla jourer här på Tjejjouren.se. Du kan kontakta en tjejjour över chatt, mail eller telefon och du kan vara helt anonym.

Nyhet!

Nu har vi även öppnat vår chatt på onsdagar för er! Så nu kan ni chatta med oss varje vecka! Måndagar, onsdagar och fredagar mellan 18:00-20:00 Tveka inte att hör av dig till oss, vi finns här för er!

Kvinnojouren Söderslätt

Är du över 18 år och känner att du skulle vilja ha någon att prata med så finns vi på Kvinnojouren här för dig. Följ länken nedan för vidare kontaktuppgifter.

Kvinnojouren Söderslätt