Vi söker volontärer för 2024!

Hjälp oss att växa för 2024! Är du över 20 år och identifierar dig som tjej? Brinner du för jämställdhet och vill bidra till unga tjejers välmående? Vill du vara en del av en härlig, peppande och inspirerande gemenskap?

Väsby tjejjour söker nya volontärer! Vi söker ständigt efter fler eldsjälar för att tillsammans jobba för att stötta och stärka unga tjejer! Vi arbetar utifrån en feministisk värdegrund för att även främja jämställdhet, människors lika värde och rättigheter. Vår verksamhet består i dagsläget främst av anonym chatt med stödsökande, tillsammans med ett antal utåtriktade aktiviteter och volontärsträffar att ta del av och engagera sig i.

Som volontär hos Väsby Tjejjour kommer du främst att vara en del av vårt stödarbete via chatt, men det finns alltid möjligheter att hitta ett område där just du känner att du trivs och kan göra skillnad. Nya tankar och idéer är alltid välkomna och vi ser fram emot att höra hur du skulle vilja engagera dig.

För att vara volontär hos oss krävs ingen tidigare erfarenhet, utan vi erbjuder alla volontärer en grundutbildning, som jouren självklart bekostar. Detta för att säkerhetsställa att alla våra volontärer ska känna sig trygga och säkra i sina arbetsroller, samt för att kunna erbjuda ett tryggt samtalsstöd.

Hjälp oss bryta normen! Vi ser därför gärna sökande med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet. 

Om du är intresserad så maila rekrytering@vasbytjejjour.se så hör vi av oss!