Kraftbyrån söker nya volontärer!

18:e jan 2023

Tror du på ett bättre, mer jämställt samhälle, fritt från våld? Vill du agera mot killars våld mot tjejer? Vill du stötta och stärka ungdomar i Huddinge? Bli volontär hos Kraftbyrån!

📢 Vi behöver dig - bli volontär! 📢

Som volontär engagerar du dig i de olika delarna av vår verksamhet. Till exempel kan du sitta i chatten och stötta barn och unga som skriver in till oss. Den som vill kan även vara med i vårt utåtriktade arbete genom att hålla workshops och föreläsningar för skolor och föreningar. Man kan även vara en del av vår opinionsbildande verksamhet genom att skriva debattartiklar och skapa innehåll i våra sociala medier.

I Kraftbyrån blir du en del av en grupp engagerade och härliga volontärer som tillsammans arbetar för ett jämställt samhälle fritt från våld. Du kommer då möjlighet till intressanta föreläsningar och kompetensutveckling inom områden som våld i nära relationer, hedersvåld, grooming och psykisk ohälsa hos ungdomar. Under året arrangerar även vårt riksförbund Unizon löpande utbildningar och träffar där du får möjlighet att möt andra volontärer från hela landet.

Vi söker dig som identifierar dig som kvinna, är över 18 år och med ett feministisk driv! Du lovar inget genom att delta, utan alla som är intresserade är välkomna att anmäla sig.

Nästa utbildningstillfällen för nya volontärer är den 6-7 maj. Vi ser helst att du delta båda dagarna men kan du endast delta en del av helgen så är det inga problem!

Praktisk information

När:
Lördag, 6:e maj: 10:00 - ca 16:00
Söndag, 7:e maj: 09:30 - 12:00

Var:
Vi kommer i Fleminghallen, ca 5 minuter från Flemingsbergs pendeltågstation.
När du kommer in i entrén går du en trappa upp och direkt till höger.

Intresset för våra volontärutbildningar är alltid stort så hör av dig redan nu för att bli volontär!

För anmälan och frågor maila info@kraftbyran.nu