Rädda Barnen i Huddinge ger stöd till Kraftbyråns påverkansarbete!

09:e feb 2022

NEWS OF THE DAY! Rädda Barnens lokalförening i Huddinge stöttar Kraftbyråns politiska påverkansarbete inför det kommunala valet 2022.

Vi vill stolt berätta att Rädda Barnens lokalförening i Huddinge beviljat Kraftbyrån 5000 kr för att driva politiskt påverkansarbete inför det kommunala valet 2022. 

Under våren och sommaren kommer Kraftbyrån att ta tempen på alla lokala politiska partier och höra vilka förslag de har för att öka tjejers och unga kvinnors psykiska hälsa, för att motverka killars våld mot tjejer och för att öka tryggheten och välmåendet hos alla unga i kommunen. Flickor och unga kvinnor ska synliggöras i lokalpolitiken i Huddinge 2022!

Kraftbyrån i Huddinge kommun ställer krav och opinionbildar för ungas rättigheter. Vi ger stöd via vår stödchatt till unga som behöver det. Vi möter unga i klassrummet, skolpersonal för workshops och beslutsfattare.

Vill ditt företag eller din organisation också stötta vårt arbete för ungas rättigheter? Det finns flera olika sätt att stödja. Vi hoppas att vi kan samarbeta för att unga ska få leva i ett jämställt samhälle fritt från våld. Skicka oss ett mail till info@kraftbyran.nu så kontaktar vi dig så snart som möjligt.