Vi söker en verksamhetsutvecklare för stöd och administration!

04:e mar 2021

Nu söker vi dig som vill driva och utveckla vår stödverksamhet och administration.

OM KRAFTBYRÅN

Kraftbyrån är en ideell ungdomsjour i Huddinge kommun som arbetar för ett jämställt samhälle fritt från våld. Vi är en feministisk, icke-vinstdrivande organisation som är religiöst och partipolitiskt obunden. Vår verksamhet består av tre delar; stöd, våldsprevention och opinionsbildning. 

Vi är ett litet och härligt gäng som brinner för att förändra samhället till det bättre. Vi är alltid lösningsorienterade, prestigelösa och hjälper varandra att växa. Eftersom vi arbetar med svåra frågor ser vi värdet i att kunna skratta tillsammans. Det ska vara kul att vara anställd hos oss! 

OM TJÄNSTEN

Som verksamhetsutvecklare för området “stöd och administration” kommer du att arbeta på uppdrag av medlemmarna och styrelsen för att säkerställa att stödverksamheten håller god kvalitét och att den löpande administrationen fungerar bra. 

Du kommer att inta en ansvarsfylld och självständig roll med arbetsuppgifter som innefattar bland annat:

  • Synliggöra och sprida Kraftbyråns värdegrund, särart och visioner
  • Planera, leda och administrera jourens stödverksamhet 
  • Planera, leda och administrera vår årliga volontärrekrytering
  • Bedriva uppsökande verksamhet för målgruppen som inte kan tillgodogöra sig vår stödverksamhet online
  • Uppdatera och utforma interna rutiner samt följa upp dessa
  • Ha viss ekonomiskt ansvar för den dagliga operativa verksamheten
  • Bevaka inkorgen och andra informationskanaler
  • Ingå i nätverk, arbets- och referensgrupper 
  • Upprätthålla en god relation med Huddinge kommun och andra relevanta aktörer 

 

I rollen som verksamhetsutvecklare utför du självständigt dina arbetsuppgifter och det finns stora möjligheter för dig att vara med och utforma ditt arbete, tillsammans med våra volontärer och styrelsen. Du kommer att ingå i ett litet team om två anställda där tanken är att era roller ska komplettera varandra. 

Vi erbjuder ett flexibelt arbete där du till stor del kan styra din egen arbetstid, arbetsplats och hur du vill lägga upp ditt arbete. I denna roll finns stora möjligheter att vara med och påverka omvärlden och göra skillnad i samhället. Stöd och arbetsledare kommer du att ha i föreningens styrelse och vi tror att arbetet kommer att vara utvecklande, utmanande och roligt.

Vi har ett litet kontor beläget i ungdomsgården “Huset” i Huddinge som du kan arbeta ifrån. Under coronapandemin uppmanar vi våra anställda att arbeta hemifrån och alla möten sker digitalt.

VEM ÄR DU?

Du delar våra värderingar, är feminist, innovativ och trivs med att ta egna initiativ. Vi ser gärna att du är strukturerad och tycker om att självständigt planera och utföra ditt arbete. Du har erfarenhet av att utföra administrativa samt mindre ekonomiska uppgifter. Stort plus är om du sen tidigare har erfarenhet av stödarbete inom ideell organisation. 

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av ideell verksamhet. 

Vi lägger stor vikt på din personliga lämplighet.

PRAKTISK INFORMATION

Ort: Huddinge

Anställningsform: 25% projektanställning tom 2022-12-31 (provanställning tillämpas)

Arbetstid: Dagtid, arbete minst en kväll i månaden, eventuellt fler kvällar och helger enligt överenskommelse. 

Tillträde: Enligt överenskommelse

 

Intervjuer sker löpande så passa på att söka redan idag! På grund av rådande omständigheter håller vi intervjuer digitalt. Sista dag att lämna in din ansökan är 18 mars. 

 

Du söker tjänsten genom att skicka CV och personligt brev till styrelsen@kraftbyran.nu. Märk ditt mail med “Verksamhetsutvecklare”.

 

Vill du veta mer kan du kontakta styrelsen på styrelsen@kraftbyran.nu