Tjejer som stöttar tjejer!

Hej! Kul att du har hittat till vår nya hemsida! Hemsidan är ganska ny men vi har funnits sedan 1998. Här kan du hitta allt från info om oss, hur du kan engagera dig till hur du bokar oss för föreläsningar och vad vi har på gång med vår jour! Som stödsökande kan du chatta, ringa och mejla oss, vi finns för att lyssna på dig!

Chatta med oss!

Du behöver inte berätta vem du är när du chattar med oss, vi som svarar är inga experter och ibland har vi kanske inte svaret på din fråga men vi är alla tjejer som har tystnadslöfte vilket innebär att allt du säger till oss stannar mellan oss. Vår chatt är öppen tisdag- och torsdagkvällar mellan kl 19-21

Till chatten

Prata med oss!

Vill du ringa och prata med oss? På måndagar har vi jourtelefonen öppen för obokade samtal mellan kl 9-15. Du kan även boka en tid för att prata med oss om du hellre vill prata någon annan dag! Boka genom att maila till kontakt@tjejjourenlulea.se eller skicka ett sms till stödtelefonen 070-306 08 80

Vi vill komma till din klass!

Vi erbjuder kostnadsfria föreläsningar och workshops till alla Luleå Kommuns skolor.

Boka för klassrumsbesök
Vill ni att vi kommer till er arbetsplats?

Vi skräddarsyr föreläsningar och workshops efter era önskelmål. Skicka en förfrågan till vår verksamhetsutvecklare redan idag!

För företag, universitet och föreningar
Vill du engagera dig?

För mer info hur du kan bli jourtjej hos oss klicka nedan

Bli en jourtjej

Kalender

Se våra kommande händelser

Inga event just nu.

Vill du komma på samtal hos oss?

Ibland kan det vara skönt att få sätta sig ned och prata med en person. Det kan handla om något du varit med om som du försöker bearbeta eller kanske är du i en relation som inte får dig att må bra.