Tjejer som stöttar tjejer!

Vi är Sveriges näst äldsta tjejjour och har funnits sedan 1998. Här kan du hitta allt från info om oss, hur du kan engagera dig till hur du bokar oss för föreläsningar och vad vi har på gång med vår jour. Som stödsökande kan du chatta, ringa, mejla samt besöka oss, vi finns för att lyssna på dig.

Amanda berättar om autism

"Under hela mitt liv har jag känt mig som en skugga, osynlig för samhället som ständigt placerade mig i en fyrkant jag inte passade in i."

Läs hela Amandas berättelse här
Chatta med oss

Du behöver inte berätta vem du är när du chattar med oss, vi som svarar är inga experter och ibland har vi kanske inte svaret på din fråga men vi är alla tjejer som har tystnadslöfte vilket innebär att allt du säger till oss stannar mellan oss. Vår chatt är öppen tisdag- och torsdagkvällar mellan kl 19-21

Till chatten
Vi behöver prata om porr med våra unga

Hej lärare och skolpersonal! Nu är sommaren här med semester, sol och bad men sen så nalkas hösten och planeringsdagar. Vi skrev en insändare i Norrbottens Kuriren. "Vi behöver prata om porr med våra unga". Behöver ni hjälp med hur man pratar om porr med unga? Vi är experter på ämnet och kommer jättegärna ut och pratar med era elever om porr eller något annat ämne i våran repertoar. Läs insändaren här eller mejla oss på kontakt@tjejjourenlulea.se så berättar vi mer!

Insändare: Vi behöver prata om porr med våra unga
Vill du engagera dig?

För mer info hur du kan bli jourtjej hos oss klicka nedan

Bli en jourtjej