Tjejjouren Siljan

Hej! Vad roligt att du har hittat hit till oss på Tjejjouren Siljan. Vi är en ideell förening med säte i Mora kommun som drivs av unga tjejer för unga tjejer. I dagsläget drivs hela jouren digitalt och du kan läsa mer om oss här på hemsidan eller följa våra sociala medier! Hos oss kan du få stöd i vår chatt varje söndag 19-21. Vi lyssnar utan att döma och du som söker stöd hos oss behöver aldrig berätta vem du är. Här kan du chatta med oss, ta del av vår hemsida eller kanske vill du själv bli engagerad för unga tjejers rätt i samhället? Tillsammans för kunskap, trygghet och rätten att vara fri från våld.

Chatten stängd tillvidare

Hej! Tyvärr är chatten stängd tillsvidare till följd av intern utveckling och arbete inom jouren. Varmt välkommen tillbaka. <3

Orange Week

Mellan 21 - 27 november 2022 infinner sig En vecka fri från våld, ett initiativ framtaget av organisationerna Unizon och MÄN vilket syftar till att rikta ett extra fokus och uppmärksamma det förebyggande arbete som pågår runt om i landet för avskaffandet av våld mot kvinnor. Vi på Tjejjouren Siljan kommer under veckan delta i kampanjen via vår instagram! Gå in och kika på den!

@tjejjouren_siljan
Orange Week 2023 - våldsutsatt berättar

En anonym berättelse om att vara våldsutsatt. "Skulden är aldrig vår. Det är endast förövarens."

Orange Week 2022 - våldsutsatt berättar
Chatta med oss söndagar kl 19 - 21

Har du något som tynger dig? Eller vill du bara skriva med någon? Välkommen att chatta med någon av oss på Tjejjouren Siljan!

https://tjejjourensiljan.chatt.unizonjourer.se
Om oss

Här kan du kontakta oss i styrelsen.

Om oss
Press

Här hittar du alla gånger tjejjouren Siljan medverkat i media!

Press

Skänk en gåva!

Tjejjouren Siljan är en icke-vinstdrivande förening vilket innebär att verksamheten finansieras genom bidrag. Om du vill hjälpa till att stötta vår verksamhet kan du göra det genom att donera ett bidrag. Du donerar genom att skicka en summa till jourens Bankgironummer: 5736-2709 Tack för dina gåva!