Lediga jobb

Om Kraftbyrån

Kraftbyrån är en ideell ungdomsjour i Huddinge kommun som arbetar för ett jämställt samhälle fritt från våld. Vi är en feministisk, icke-vinstdrivande organisation som är religiöst och partipolitiskt obunden. Vi har funnits sedan 2017 och vår verksamhet består av tre delar; stöd, våldsprevention och opinionsbildning. 

Vi är ett litet och härligt gäng som brinner för att förändra samhället till det bättre. Vi är alltid lösningsorienterade, prestigelösa och hjälper varandra att växa. Eftersom vi arbetar med svåra frågor ser vi värdet i att kunna skratta tillsammans. Det ska vara kul att vara anställd hos oss! 

Om tjänsten

Som verksamhetsutvecklare för intern administration och onlinestöd kommer du att arbeta på uppdrag av medlemmarna och styrelsen för att synliggöra Kraftbyråns värdegrund, särart och visioner samt stärka organisationens verksamhetsområden. 

Du kommer att inta en ansvarsfylld och självständig roll med ett brett spann av arbetsuppgifter vilka listas nedan som bland annat:

  • Ansvara för kontakten med Huddinge kommun, gällande vår IOP-överenskommelse
  • Sköta enklare bokföring och löpande ekonomiska uppgifter
  • Ansvara för samordning och bemanning av volontärer i stödchatten
  • Ansvara för volontärernas vidareutbildning inom relevanta områden
  • Rekrytera volontärer efter Kraftbyråns behov, minst en gång per år
  • Bedriva uppsökande verksamhet för målgruppen som inte kan tillgodogöra sig stödverksamheten online (ungdomar med olika funktionsvariationer)
  • Delta på månads-/styrelsemöten och planeringsdagar

 

Stöd kommer du att ha i föreningens styrelse och vi tror att arbetet kommer att vara utvecklande, utmanande och roligt. I rollen som verksamhetsutvecklare utför du självständigt dina arbetsuppgifter och det finns stora möjligheter för dig att vara med och utforma ditt arbete, tillsammans med våra volontärer och styrelsen. Du kommer att ingå i ett litet team med en kollega där tanken är att era roller ska komplettera varandra. 

Vi ser gärna att du arbetar under två dagar/vecka men du styr din egen arbetstid i förhållande till övrig sysselsättning. I denna roll finns stora möjligheter att vara med och påverka omvärlden och göra skillnad i samhället. 

Vem är du?

Du delar våra värderingar, är feminist, innovativ och trivs med att ta egna initiativ. Då du arbetar med uppsatta mål utifrån en bidragsansökan ser vi gärna att du är strukturerad och tycker om att självständigt planera ditt arbete. Det är viktigt att du känner dig hemma på sociala medier och har god kommunikativ förmåga, både i tal och skrift. Ett krav för tjänsten är att du har goda kunskaper om politik och jämställdhet. Som grädden på moset tror vi även att du är social och tycker om att skapa relationer med andra människor.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av ideell verksamhet. 

Vi lägger stor vikt på din personliga lämplighet.

Praktisk information

Ort: Huddinge, under coronapandemin sker arbete främst hemifrån

Anställningsform: 25% projektanställning tom 2021-12-31 (provanställning tillämpas). Möjlighet till förlängning.

Arbetstid: Dagtid, arbete minst en kväll i månaden, eventuellt fler kvällar och helger enligt överenskommelse. 

Tillträde: Enligt överenskommelse

 

Intervjuer sker löpande så passa på att söka redan idag! På grund av rådande omständigheter håller vi intervjuer digitalt.

 

Du söker tjänsten genom att skicka CV och personligt brev till styrelsen@kraftbyran.nu. Märk ditt mail med “Verksamhetsutvecklare - intern administration”.


Vill du veta mer kan du kontakta styrelsen på styrelsen@kraftbyran.nu

Object reference not set to an instance of an object.