Hjälp oss att hjälpa!

Vill du göra skillnad för våldsutsatta kvinnor och barn? Det finns flera sätt att stötta oss och det livsviktiga arbetet som vi gör. Vi jobbar både akut och preventivt för ett jämställt och jämlikt samhälle fritt från våld.

Samverkan
Idag samverkar vi med flera kommuner, myndigheter, föreningar och instanser i samhället. Vill ditt företag, din arbetsplats eller förening vara en del av vårt arbete för ett jämställt och jämlikt samhälle fritt från våld? Kontakta oss för mer information.

Bli medlem hos Södertäljejourerna
Kvinnojouren Annfrid är en del av den ideella föreningen Södertäljejourerna (Brottsoffer-, Kvinno- och Ungdomsjouren i Södertälje) och finansieras av kommunalt stöd, stadsbidrag samt fonder. Om du vill hjälpa till men inte kan eller hinner arbeta som volontär hos oss kan du alltid stötta Södertäljejourerna genom att bli medlem i vår förening.
Som medlem kan du påverka verksamheten och delta i de evenemang som föreningen arrangerar.

Medlemsavgiften för ett år är:
150 kr för privatperson
200 kr för familj
200 kr för en förening/organisation

Bankgiro: 5652 9852
Swish: 1233 022 688
Ange att betalningen avser medlemsavgift och skriv ditt namn och mail.

Gåvor
Vi tar tacksamt emot pengagåvor och vi kan komma överens om hur din/er gåva ska användas om du vill att den ska finansiera någon speciell del. Kvinnojouren anordnar mycket aktiviteter för de kvinnor och barn som har bott hos oss tidigare eller på annat sätt kommer i kontakt med oss. Vi har bland annat kvinno- och barn grupper, utflykter, sommar- och julfirande m.m.

Bankgiro: 5652 9852
Swish: 1233 022 688
Märk gåvan med ”Kvinnojouren” så kommer den rätt!

Volontär
Tillsammans är vi starka! Vi letar ständigt efter nya volontärer som har ett stort engagemang. Som volontär kan du välja att exempelvis arbeta utåtriktat eller vara stödkvinna. Du får utbildning, fortbildning samt handledning under ditt volontärskap. Inga förkunskaper krävs. Tveka inte att kontakta oss om du har möjlighet att ge lite av din tid och ditt engagemang.