Ny hemsida

31:e jan 2021

Äntligen kan vi samla hela vår verksamhet under ett och samma digitala tak! 

Under några månader nu har Unizons ca 130 jourer jobbat med att färdigställa vårt nya hem, för det är ju nämligen så att vi inte är ensamma om denna satsning. Vårt riksförbund Unizon samlar ungdoms- trans- och kvinnojourer med chatt och hemsida via unizonjourer.se 


För Guldstadens kvinnojour och tjejjour innebär satsningen att vi, precis som ni kan se, kunnat slå ihop våra verksamheters hemsidor för att tydligare visa att vi är just en och samma förening. Guldstadens tjejjour startades under 2014 som systerorganisation till Guldstadens kvinnojour. Sen dess har mycket hänt och förändrats i organisationen - precis som det kommer att göra även framåt. 

Vi hoppas och tror att vår gemensamma hemsida med samlade stödfunktioner svetsar samman vår förening än mer. Och med det öppnar dörrar för nya lösningar och idéer! 

 

- För dig som oroar dig över tidigare webbadresser som syns på ditt tryckta material - don't you worry. En lång period framåt så skickas besökare till de gamla sidorna direkt hit istället, bra va? 

- För dig som ändå önskar nytt material till din skola, fritidsgård, mottagning eller liknande, kontakta gärna oss så kan vi så snart som möjligt fördela ut nytt. 

- För dig som är stödsökande hoppas vi att det ska vara enklare än någonsin att hitta den vitala chatten som direktlänkar till verktyget.