Stöd oss!

Hur vill du hjälpa till?

För dig som vill skänka gåvor:

Vi tar emot en mängd olika gåvor. 

Ekonomiska gåvor

Går bra att Swisha till 123 350 01 88 eller betala in till vårt bankgiro 5933-5745  (märk då betalningen med ”gåva”).

 

Gåvor i form av möbler, böcker, kläder, filmer, leksaker och spel etc.

Vi har sedan länge ett fantastiskt samarbete med Pingstkyrkans Second Hand, vilket är välbehövligt då vi själva har begränsade möjligheter att förvara sådant som inte omedelbart kommer till användning.

Samarbetet innebär att sakerna du skänker till Pingskyrkans Second Hand märkta med ”Guldstadens kvinnojour” går ut till försäljning i butiken. I utbyte får vi ta del av hela butikens sortiment kostnadsfritt – alltså inte bara sådant som skänkts i kvinnojourens namn. Det innebär att vi kan byta ut trasiga möbler och leksaker i det skyddade boendet, hämta kläder åt familjer som flytt utan att ha hunnit packa eller att vi kan inreda en familjs nya hem när de flyttar från oss - helt gratis! Allt tack vare att privatpersoner och företag skänker saker till PMU i vårt namn!

 

Vi brukar använda oss av sociala medier om vi för tillfället har akut behov av något, så följ oss gärna där (länkar längst ner på sidan).

För dig som vill bidra på andra sätt:

Kanske vill du bidra genom att vara stödmedlem eller att arbeta som ideell jourkvinna? Kika då in under fliken Bli medlem eller Jourkvinna-volontär.

Facebook Guldstadens kvinnojour

Facebook

Instagram Guldstadens kvinnojour

Instagram
Pingstkyrkan
Män för Kvinnofrid Skellefteå
LF Västerbotten

 

Stort tack även till alla andra anonyma bidragsgivare. Tack vare er kan vi fortsätta bedriva vår stöds- och skyddsverksamhet och ge kvinnor och barn en start på ett liv fritt från våld!