Stöd vår verksamhet

En stor del av Kvinnohuset Tranans verksamhet bygger på ideellt arbete och privata gåvor. Ditt engagemang är viktigt och gör stor skillnad för de kvinnor och barn som bor hos oss och för kampen mot våld i samhället!

Att bli stödmedlem i Kvinnohuset Tranans förening kostar 300 kr (du betalar en gång och är medlem tills du går ur föreningen).

Gör din betalning till bankgiro 53 47-65 11 eller Swish 1231604560.
Glöm inte att skriva ditt namn och adress i meddelanderutan samt märk betalningen med stödmedlem!

Genom att ange ditt namn och adress i samband med inbetalningen samtycker du till att vi lagrar dina uppgifter i vårt medlemsregister enligt bestämmelserna om GDPR. Läs mer här.

Köp en handvikt origami-trana så stödjer du verksamheten.
Swisha 50:- till 1231604560 (leveranstid: ej tillgänglig för närvarande).
Glöm inte att skriva ditt namn och adress i meddelanderutan samt märk betalningen med trana!

Du, ditt företag eller organisation kan skänka gåvopengar till Kvinnohuset Tranan. Vi kan tillsammans komma överens om hur gåvan ska användas. Kontakta oss för mer information!
Gör din inbetalning till bankgiro 53 47-65 11 .
Glöm inte att skriva ditt namn och adress i meddelanderutan samt märk betalningen med gåva!

Verksamheten tar tacksamt emot andra gåvor i form av presentkort från diverse butiker, hår-, hud-, och nagelvårdssalonger, biljetter till olika evenemang, teater, bio etc som kan förgylla vistelsetiden på Kvinnohuset Tranan för de boende. Kontakta oss så kan berätta vad det finns behov av just nu!

Är du intresserad av att arbeta ideellt på Kvinnohuset Tranan? Vill du delta i vårt arbete för ett jämställt samhälle fritt från våld? På Unizons hemsida kan du läsa mer om vår värdegrund, våra mål och visioner.
Kontakta oss gärna för mer information om nästa kvinnojoursutbildning eller vid andra eventuella frågor kring volontärarbete hos oss!
Alla gåvor gör skillnad – stora som små!