Semesterstängt 3/7-1/8

Vi på Kvinnojouren Viktoria önskar att du ska få leva i en relation med någon som respekterar dig som en jämlike och visar omsorg om dig. Om du hindras att leva ditt liv som du själv vill så vill vi gärna stötta dig. Vi lyssnar på dig, hos oss behöver du aldrig skämmas över det du utsatts för! Tyvärr har vi inte möjlighet att ha öppet hela sommaren. Under v. 27-30 hänvisar vi istället till Kvinnofridslinjen 020-50 50 50 eller någon av Unizons andra jourer (klicka på knappen Hitta stöd längst upp på sidan). Du kan även kontakta socialtjänstens mottagningsenhet om du känner att du inte kan vara trygg i ditt hem på grund av våld. Halmstad 035-13 78 88, Hylte 0345-180 00, Laholm 0430-265 59

Mår du bra i din relation?

Till oss på kvinnojouren kan du vända dig för att prata om hur du mår i din relation. Alla relationer har bättre och sämre perioder men du behöver aldrig stå ut med att utsättas för våld eller kränkningar. Om du vill veta mer om vad som kan räknas som våld så klicka nedan.

Om våld
Vill du ha hjälp från oss?

Tänk inte att det finns andra som har det värre. Om du inte mår bra finns det all anledning att försöka göra någonting åt det. Om det är din relation till någon närstående som får dig att må dåligt så hör av dig så att vi kan försöka lösa situationen tillsammans.

Kontakt