Stöd oss

Vill du bli medlem i vår förening eller kanske skänka något? Här får du information om hur det går till.

Bli medlem

Kvinnojouren Viktoria är en ideell förening som grundades år 1982. Föreningens ändamål är att ge eller förmedla hjälp och stöd åt kvinnor och barn som utsatts för olika typer av våld. Föreningen är partipolitiskt, religiöst och etniskt obunden. Genom att betala medlemsavgift blir du stödmedlem i jouren. Genom ditt stödmedlemskap möjliggör du för jouren att söka bidragsmedel från socialnämnden. Ditt medlemskap innebär också att du stödjer våra anställda och våra ideella att kunna arbeta med våldsutsatta kvinnor och barn.

Du blir medlem genom att betala medlemsavgift 100:- till Plusgiro 54 52 95-8.

Ange Medlem 2022 +namn +mailadress (har du ingen mail så kan du ange postadress)

 

Donationer

 

Vi är väldigt tacksamma för att många tänker på kvinnorna och barnen som bor hos oss och vill skänka kläder och leksaker. Just nu har vi dock fullt i våra förråd och kan ej ta emot. Däremot har vi samarbete med PMU Second hand och ni får gärna lämna till dem så kan våra familjer få hjälp därifrån. Se länk nedan för mer information.

Vi tar gärna emot presentkort av olika slag till exempel till Busfabriken/Leos lekland eller någon butik. 

Om du vill ge en gåva i form av pengar så kan du använda vårt Plusgiro 54 52 95-8.

 

Bostäder

Som bostadssituationen ser ut i Sverige är det svårt för kvinnor att hitta ett eget boende att börja om på därför är vi tacksamma om någon hyresvärd skulle kunna hyra ut till någon av våra familjer.

TACK!