Vill du stötta vår kvinnojour?

Här får du information om hur det går till:

Bli medlem
Kvinnojouren Viktoria är en ideell förening som grundades år 1982. Föreningens ändamål är att ge eller förmedla hjälp och stöd åt kvinnor och barn som utsatts för olika typer av våld. Föreningen är partipolitiskt-, religiöst-, och etniskt obunden. Genom att betala medlemsavgift blir du stödmedlem i jouren. Genom ditt stödmedlemskap möjliggör du för jouren att söka bidragsmedel från socialnämnden. Ditt medlemskap innebär också att du stödjer våra anställda och våra ideella i att kunna arbeta med våldsutsatta kvinnor och barn. Vi stödjer våldsutsatta kvinnor i Halmstad, Hylte och Laholm.

Du blir medlem genom att betala medlemsavgift 100:-
Du kan betala via Plusgiro 54 52 95-8 eller
Swish 123 463 9779

Ange: Medlem 2023 +namn +mailadress (har du ingen mail så kan du ange postadress)
Ditt medlemsskap behöver uppdateras årligen. Som medlem kallas du också till medlemsmöten med jouren. Därför behöver vi ha dina kontaktuppgifter.
Tack för ditt stöd!

Donationer
Vi är väldigt tacksamma för alla som tänker på de kvinnor och barn som söker stöd hos oss. Vi tar gärna emot ekonomiska gåvor men av utrymmesskäl kan vi inte ta emot begagnade kläder, saker och möbler. Vi samarbetar med PMU Second Hand. Ni får gärna lämna era saker till dem på Stenalyckan. Vi hänvisar våra stödsökande dit för att hämta kläder och övrigt som de saknar. Se länk nedan för mer information.

Vi tar gärna emot presentkort av olika slag exempelvis till Svenska Bio, Leos Lekland eller Hallarna. Det blir uppskattade gåvor till kvinnor och barn till jul och födelsedagar samt vid flytt till egen bostad.

Vill du skänka pengar som stöd? Ange gåva som meddelande.
Plusgiro 54 52 95-8 
Swish 123 463 9779

Vad går ditt bidrag till?
Din gåva går oavkortat till våra stödsökande. Gåvan kommer till nytta i form av aktiviteter, kläder, leksaker och att hjälpa kvinnor och barn där det behövs som mest.

Bli sponsor
Vill ditt företag eller din organisation bidra till Kvinnojourens verksamhet? Bli vår sponsor så får ditt företag eller organisation synas på vår hemsida som stolt sponsor till Kvinnojouren. Vi tar gärna emot stora och små donationer i form av ekonomiskt bidrag. 

Bostäder
Är du hyresvärd och vill hjälpa en ensam våldsutsatt kvinna eller barnfamilj som behöver ny bostad? 
Hör av dig till oss så etablerar vi ett samarbete och förmedlar kontakt med bostadsbehövande.

Tack för ditt stöd!

 

Våra sponsorer och samarbetspartners 2023

CoremPropertyGroupHalmstad   PilkingtonFloatglasAB   OddFellowB17Hallandia  HP-Hallandsposten

NilsonGroupAB   CortadoCoffeeShop  IamTattoo   PMU-SecondHand  

SnöstorpsFörsamling   BrearedsKyrka   OskarströmsKyrka   OskarströmsFörsamling   HyltebruksPastorat  

HalmstadsFörsamling   HalmstadKommun   HylteKommun

Ett stort tack också till alla privatpersoner väljer att stödja oss!