Hej! Välkommen till Kvinnojouren Kalmar

Blir du utsatt för hot, våld eller andra övergrepp? Vi på Kvinnojouren arbetar för att alla våldsutsatta kvinnor och barn samt utsatta unga, ska erbjudas stöd och skydd av hög kvalitet oberoende av livssituation och bakgrund. Vi finns för dig i hela södra Kalmar län och tar emot personer från hela landet som behöver skyddat boende.

Första steget till förändring

Våldet drabbar inte alla på samma sätt och alla har inte heller samma förutsättningar att förändra sin situation. Barn som följer med sin mamma till kvinnojouren har rätt till stöd och hjälp utifrån sina egna upplevelser och behov. Kvinnojouren Kalmar har funnits i snart 40 år. Vi har tillgång till ett skyddat boende. Behöver du någon att prata med? Hos oss kan du vara anonym.

Tack för ditt stöd

Din gåva går oavkortat till kvinnor och barn som söker skydd hos oss. Alla gåvor kommer till nytta i form av aktiviteter, kläder eller leksaker. Du kan också bli stödmedlem eller ett vänföretag.

Lämna ditt bidrag
Vi söker volontärer till utåtriktad verksamhet

Under hösten 2021 startar vi en utbildning för nya volontärer i vår utåtriktade verksamhet. Du som är intresserad och har tid att lägga på ett fantastiskt lärorikt och utmanande uppdrag - skicka din ansökan till oss via vårt kontaktformulär senast den 1 augusti. Under fliken "Kontakta oss" kan du även läsa mer om vad det innebär att vara volontär hos oss. Välkommen med din ansökan!

Kontakta oss