Hej! Välkommen till Kvinnojouren & Ungdomsjouren Kalmar

Blir du utsatt för hot, våld eller andra övergrepp? Vi på Kvinnojouren och Ungdomsjouren arbetar för att alla våldsutsatta kvinnor och barn samt utsatta unga, ska erbjudas stöd och skydd av hög kvalitet oberoende av livssituation och bakgrund. Vi finns för dig i hela södra Kalmar län och tar emot personer från hela landet som behöver skyddat boende.

Första steget till förändring

Våldet drabbar inte alla på samma sätt och alla har inte heller samma förutsättningar att förändra sin situation. Barn som följer med sin mamma till kvinnojouren har rätt till stöd och hjälp utifrån sina egna upplevelser och behov. Kvinnojouren och Ungdomsjouren Kalmar har funnits i snart 40 år. Vi har tillgång till ett skyddat boende. Behöver du någon att prata med? Hos oss kan du vara anonym.

Tack för ditt stöd

Din gåva går oavkortat till kvinnor och barn som söker skydd hos oss. Alla gåvor kommer till nytta i form av aktiviteter, kläder eller leksaker. Du kan också bli stödmedlem eller ett vänföretag.

Lämna ditt bidrag

Volontärer till utåtriktad verksamhet

Till vår utbildning för nya volontärer i utåtriktad verksamhet har vi nu börjat skicka ut inbjudningar till informationsträffar. Har du anmält intresse under ansökningstiden och inte fått något mejl, så kan det finnas i din skräppost :)