Hej! Välkommen till Kvinnojouren & Ungdomsjouren Kalmar

Blir du utsatt för hot, våld eller andra övergrepp? Vi på Kvinnojouren och Ungdomsjouren arbetar för att alla våldsutsatta kvinnor och barn samt utsatta unga, ska erbjudas stöd och skydd av hög kvalitet oberoende av livssituation och bakgrund. Vi finns för dig i hela södra Kalmar län och tar emot personer från hela landet som behöver skyddat boende.

Första steget till förändring

Våldet drabbar inte alla på samma sätt och alla har inte heller samma förutsättningar att förändra sin situation. Barn som följer med sin mamma till kvinnojouren har rätt till stöd och hjälp utifrån sina egna upplevelser och behov. Kvinnojouren och Ungdomsjouren Kalmar har funnits i snart 40 år. Vi har tillgång till ett skyddat boende. Behöver du någon att prata med? Hos oss kan du vara anonym.

Tack för ditt stöd

Din gåva går oavkortat till kvinnor och barn som söker skydd och stöd hos oss. Alla gåvor kommer till nytta i form av aktiviteter, kläder eller leksaker. Kom ihåg! Du kan också bli stödmedlem eller ett vänföretag.

Lämna ditt bidrag
Save the date, 15 maj 2022

Vår Tillsammansgala är framflyttad! Nytt datum för galan är 15 maj 2022. Det går redan nu att köpa biljetter till det datumet. Kontakta Kalmarsalen för eventuellt återköp av biljett, men det går också bra att använda en redan köpt biljett för det nya datumet. Vi ses i maj! Välkommen att köpa dina biljetter direkt hos Kalmarsalen.

Biljetter Kalmarsalen