Rensa historik och cookies

Allt du gör på internet sparas i webbläsarens historik. Om du av en eller annan anledning inte vill att någon ska kunna se att du har varit på Kvinnojouren och Ungdomsjouren Kalmars sida kan du gömma ditt besök. Alla webbläsare sparar information om vilka hemsidor du har besökt. Olika webbläsare ser olika ut men i alla kan man radera den informationen.

OBS! När du har rensat historiken kommer det inte synas vilka sidor du har besökt. Men någon annan som använder samma dator, eller inlogg som du kan se att historiken har rensats. Andra användares historik kan ju ha rensats bort om du valt att rensa all historik. Vi vill upplysa er om att en van användare möjligtvis kan spåra raderad information i en dator om personen ifråga är angelägen om att göra detta.

Knappen "Lämna sidan" tar dig snabbt till Google.se, om du känner dig hotad. Men denna knapp rensar inte informationen som lagras i datorn. För att radera ”historiken” måste du rensa ut informationen, vilket bara tar ett par klick. Gör det här när du känner dig trygg! Om du hamnar i en pressad situation bör du använda panikknappen i första hand.