Ungdomsjouren Trust har startat!

16:e maj 2022

Ungdomsjouren Trust på Lidingö ger tjejer och killar mellan 12-26 möjligheten att prata om känsliga frågor och få stöd. Chatten är öppen varje söndag kväll.

Barns och ungas psykiska hälsa är idag en av vår tids stora samhällsutmaningar. Som en del i kvinnojourens förebyggande arbete lanserar vi nu på ungdomsjouren Trust. Trust är en lokalt förankrad ungdomsjour som står på ungas sida.  Som ungdomsjour vill vi nå ut till unga som behöver en trygg vuxen att prata med och även lyfta ungas perspektiv i samhället.

Ungdomsjouren Trust för unga mellan 12–26 år
Trust finns här för killar och tjejer mellan 12-26 år. Inget är för stort, för litet eller för känsligt att prata om. Du får vara anonym och vi för inga journaler. Vi har chatten öppen varje söndagkväll.
     Redan vid premiären, den 15 maj 2022 var det många unga som hörde av sig. Det går också bra att maila till Trust kontakt@ungdomsjourentrust.se .

Samverkan i fokus
Trust samverkar med idrottsföreningar, Lidingö stad och andra ungdomsverksamheter för ett Lidingö där unga ska ha möjlighet att må bra. Samverkan och gemensamt engagemang för våra unga, med våra unga, gör Lidingö till en säkrare och tryggare plats.

Vill du veta mer om Trust
Läs mer på ungdomsjouren Trusts egen webbplats: www.unizonjourer.se/trust.
Du möter oss också på Instagram och Facebook. Gilla och följ ungdomsjouren Trust.