Stöd för dig

Behöver du någon att prata med? Fint att du hittat hit. Kom ihåg, inget är för stort, för litet eller för känsligt att prata om. Vi finns här för dig.

Det kan vara skönt att prata med någon som förstår

Att ha en trygg vuxen att prata med och som förstår din situation kan betyda väldigt mycket. Att få sätta ord på känslor, få stöd att reflektera eller hitta vägar framåt – utan pekpinnar eller någon som dömer - kan göra skillnad. Eller att bara få prata av sig med någon som lyssnar.

Ibland vill man prata en gång, ibland kan vår kontakt vara i ett par år. Inget är rätt eller fel, vi utgår från vad som känns bäst för dig. 

Vad kan du prata om

Du väljer vad du vill prata om. Du kanske vill prata om skolan, krav, kärlek, kompisar och mobbing. Eller om oro för framtiden, sexualitet, kroppen, kränkningar, utsatthet, våld, relationer eller ätstörningar. Andra ämnen vi ofta kommer in på är bråk hemma, sexting och nakenbilder. 

Du kan vara anonym i samtal med oss

Vi tycker att det är trevligt att höra ditt namn, men du väljer själv hur mycket du vill berätta om dig själv.

Flera sätt att komma i kontakt med oss

Även om chatten inte är öppen när du behöver prata, så kan du alltid maila oss på kontakt@ungdomsjourentrust.se så vi kan bestämma när och hur vi kan boka en tid tillsammans. 

Vi finns här för dig. Lita på det.