Välkommen till Kvinnojouren Enköping!

Till vår öppna verksamhet kan du vända dig för stödsamtal och rådgivning kring din situation. Hos oss möts du av anställd personal som har goda kunskaper om våld i nära relation, våld i hederns namn och sexualiserat våld. - För ett tryggt Enköping, för alla vuxna och alla barn, i varje hem.

Är du ung och utsatt?

Vi finns här för dig också! Under fliken Ung och utsatt kan du läsa om våld på nätet, om svartsjuka är så värst romantiskt, hur vi påverkas av normer och mycket annat. Vi har också samlat länkar till olika organisationer där du kan hitta ett stöd som passar dig!

Ung och utsatt
Behöver du stöd?

Till oss kan du vända dig för stödsamtal och rådgivning kring din situation. Här möts du av anställd personal som har goda kunskaper om våld i nära relation, våld i hederns namn och sexualiserat våld.

Vårt stöd

Ny hemsida!

Nu ökar vi vår digitala närvaro ännu mer. Från och med den 1 februari är vi kopplade till unizonjourer.se. Där kan du chatta, få stöd och ställa frågor till över 130 jourer i hela landet. Och här på vår hemsida kan du läsa och få information om vårt stöd, vårt våldspreventiva arbete, få svar på juridiska frågor, läsa om hur du kan engagera dig, planer för framtiden men också få mer kunskap generellt om våld och våldsutsatthet. Det viktigaste att komma ihåg är att vi finns här och tror på dig om du behöver stöd!

Hos oss får alla stöd

Du är varmt välkommen att kontakta oss och få stöd oavsett vilken könsidentitet och sexualitet du definierar dig med.