Välkommen till Kvinnojouren Enköping!

Till oss kan du vända dig för stödsamtal och rådgivning kring din situation. Hos oss möts du av anställd personal som har goda kunskaper om våld i nära relation, våld i hederns namn och sexualiserat våld. Vår vision är ett tryggt Enköping för alla kvinnor och barn i varje hem, och vi låter våra värdeord värme, förändring, hopp, trygghet och tillit genomsyra hela vår förening.

Chattens öppettider

Chatten är öppen måndag till torsdag 9 till 10. Söndagar bemannas chatten av jourens volontärer kl 10-12 och 19-21. Välkommen! Vi tror på dig!

Gå till chatten
Samtalsgrupp

I samtalsgruppen kommer du som blivit eller blir utsatt för våld av en partner att kunna samtala med andra som delar dina erfarenheter. Är du intresserad av att veta mer? Läs här!

Samtalsgrupp hösten 2021
Vilket stöd passar dig?

Till oss kan du vända dig för stöd och råd kring din situation. Här möts du av anställd personal som har goda kunskaper om våld i nära relation, våld i hederns namn och sexualiserat våld.

Vårt stöd
Är du ung och utsatt?

Vi finns här för dig också! Under fliken Ung och utsatt kan du läsa om våld på nätet, om svartsjuka är så värst romantiskt, hur vi påverkas av normer och mycket annat. Vi har också samlat länkar till olika organisationer där du kan hitta ett stöd som passar dig!

Ung och utsatt

Hos oss får alla stöd

Du är varmt välkommen att kontakta oss oavsett din könsidentitet och sexualitet!