Välkommen till Kvinnojouren Enköping!

Till oss kan du vända dig för stödsamtal och rådgivning kring din situation. Hos oss möts du av anställd personal som har goda kunskaper om våld i nära relation, våld i hederns namn och sexualiserat våld. Vår vision är ett tryggt Enköping för alla kvinnor och barn i varje hem, och vi låter våra värdeord värme, förändring, hopp, trygghet och tillit genomsyra hela vår förening.

Samtalsgrupp våren 2022

Har du varit eller är utsatt för våld i en nära relation? Det är dags att anmäla intresse till vårens samtalsgrupp! Klicka in här nedan för att läsa mer!

Samtalsgrupp
Vi vill föreläsa hos er!

Vill du att vi kommer och föreläser på din arbetsplats? Vi kan utforma utbildningsmaterialet utifrån era önskemål och behov kopplat till våld och våldsutsatthet, stöd och bemötande vid oro. Kontakta oss!

Kontakt
Chattens öppettider

Chatten är öppen måndag till torsdag 9 till 10. Söndagar bemannas chatten av jourens volontärer kl 19-21. Välkommen! Vi tror på dig!

Gå till chatten
Vilket stöd passar dig?

Till oss kan du vända dig för stöd och råd kring din situation. Här möts du av anställd personal som har goda kunskaper om våld i nära relation, våld i hederns namn och sexualiserat våld.

Vårt stöd
Är du ung och utsatt?

Vi finns här för dig också! Under fliken Ung och utsatt kan du läsa om våld på nätet, om svartsjuka är så värst romantiskt, hur vi påverkas av normer och mycket annat. Vi har också samlat länkar till olika organisationer där du kan hitta ett stöd som passar dig!

Ung och utsatt

Hos oss får alla stöd

Du är varmt välkommen att kontakta oss oavsett din könsidentitet och sexualitet!