Välkommen till Kvinnojouren Enköping!

Till oss kan du vända dig för stödsamtal och rådgivning kring din situation. Hos oss möts du av anställd personal som har goda kunskaper om våld i nära relation, våld i hederns namn och sexualiserat våld. - För ett tryggt Enköping, för alla vuxna och alla barn, i varje hem.

Vi finns här för dig hela sommaren

När många andra verksamheter stänger ner, finns vi kvar med vårt stöd. Behöver du samtalsstöd eller rådgivning är du välkommen att kontakta oss!

Vi finns här hela sommaren
Samtalsgrupp

I samtalsgruppen kommer du som blivit eller blir utsatt för våld av en partner att kunna samtala med andra som delar dina erfarenheter. Är du intresserad av att veta mer? Läs här!

Samtalsgrupp hösten 2021 (1)
Sommartider i chatten

Från och med 4 juli håller vi chatten öppen för stöd av anställd personal måndag till torsdag 9 till 10. Söndagar bemannas chatten av jourens volontärer kl 10-12.

Gå till chatten
Vilket stöd behöver du?

Till oss kan du vända dig för stödsamtal och rådgivning kring din situation. Här möts du av anställd personal som har goda kunskaper om våld i nära relation, våld i hederns namn och sexualiserat våld.

Vårt stöd
Är du ung och utsatt?

Vi finns här för dig också! Under fliken Ung och utsatt kan du läsa om våld på nätet, om svartsjuka är så värst romantiskt, hur vi påverkas av normer och mycket annat. Vi har också samlat länkar till olika organisationer där du kan hitta ett stöd som passar dig!

Ung och utsatt

Hos oss får alla stöd

Du är varmt välkommen att kontakta oss och få stöd oavsett vilken könsidentitet och sexualitet du definierar dig som.