Välkommen till Kvinnojouren Enköping!

Till vår öppna verksamhet kan du vända dig för stödsamtal och rådgivning kring din situation. Hos oss möts du av anställd personal som har goda kunskaper om våld i nära relation, våld i hederns namn och sexualiserat våld. - För ett tryggt Enköping, för alla vuxna och alla barn, i varje hem.

Samtalsgrupp

I samtalsgruppen kommer du som blivit eller blir utsatt för våld av en partner att kunna samtala med andra som delar dina erfarenheter. Är du intresserad av att veta mer? Läs här!

Samtalsgrupp
Behöver du stöd?

Till oss kan du vända dig för stödsamtal och rådgivning kring din situation. Här möts du av anställd personal som har goda kunskaper om våld i nära relation, våld i hederns namn och sexualiserat våld.

Vårt stöd
Chatta med oss!

Från och med måndag 31/5 har vi nya öppettider i chatten! Vi finns likt tidigare tillgängliga måndag till torsdag och söndagar. Vardagar öppnar chatten kl 9 och håller öppet till 10, alltid bemannad av anställd personal. Söndagarna är oförändrade och bemannas av jourens volontärer kl 10-12 och 19-21!

Gå till chatten
Är du ung och utsatt?

Vi finns här för dig också! Under fliken Ung och utsatt kan du läsa om våld på nätet, om svartsjuka är så värst romantiskt, hur vi påverkas av normer och mycket annat. Vi har också samlat länkar till olika organisationer där du kan hitta ett stöd som passar dig!

Ung och utsatt

Hos oss får alla stöd

Du är varmt välkommen att kontakta oss och få stöd oavsett vilken könsidentitet och sexualitet du definierar dig med.