Vill ditt företag bidra till ett tryggare Enköping?

Visa att du och ditt företag står upp för allas rätt till ett liv fritt från våld, och gör skillnad på riktigt för kvinnor och barn. Med ditt stöd kan vi hjälpa fler kvinnor och barn som har utsatts för våld i en nära relation. Som företag eller organisation kan du göra skillnad. Att bli sponsor till Kvinnojouren Enköping är ett enkelt sätt att engagera dig i en livsviktig fråga.

Det här får du som sponsor:

  • Text om sponsorskapet och ett stort tack på vår hemsida med ert företags/organisationsnamn.
  • Diplom i utskriftsvänligt format
  • Flyers och visitkort om oss, som ni kan ha på er arbetsplats.
  • Nyhetsbrev via e-post fyra gånger per år
  • En utbildning som vi på Kvinnojouren Enköping håller i för dig och dina medarbetare, om att upptäcka, bemöta och agera när det finns oro för våld i nära relation.

 

Varför behöver vi sponsorer och vad går pengarna till?

Alla bidrag går direkt in i vår verksamhet och ger oss förutsättningar att fortsätta erbjuda kostnadsfria stödsamtal. Vi är beroende av bidrag, gåvor och donationer.

Ert bidrag gör också att vi kan arbeta med att förebygga våld i nära relationer.

 

Vad kostar ett sponsorskap?

Priserna på våra sponsorspaket är anpassade efter storlek på organisationen som väljer att sponsra oss. Alla priser är från-priser, önskar ni sponsra med större belopp är det alltid välkommet.

Priser

1-19 anställda: Från 5 000 kr

20-49 anställda: Från 12 000 kr

50+ anställda: Från 17 000 kr

 

Hur fungerar det?

Ett sponsorskap hos Kvinnojouren Enköping gäller i ett år från dagen då du fått ditt material. Sponsorspaket betalas via faktura. Materialet skickas till er via post eller lämnas direkt på plats.