Välgörenhetskväll till förmån för Kvinnojouren MOA

Börjar:

07:e mar 17:00 2024 datumet har passerat

Slutar:

07:e mar 19:00 2024 datumet har passerat

Valvet Eskilstuna, Kungsgatan 5

Kom och fira världens alla kvinnor och uppmärksamma mäns våld mot kvinnor och barn tillsammans med oss!

Med anledning av internationella kvinnodagen arrangerar vi tillsammans med Valvet Eskilstuna och Sparbanken Rekarne den 7 mars en välgörenhetskväll till förmån för de våldsutsatta kvinnor och barn vi möter i vår verksamhet.

Kvinnojouren MOA har funnits i Eskilstuna sedan år 1982 och erbjuder stöd och skydd till kvinnor som har blivit utsatta för eller riskerar att utsättas för våld, hot och kränkningar i en nära relation och/eller hederskontext. 

De 20 första gästerna får varsin bok av författaren Biljana Savic Lundell som dessutom kommer att föreläsa för oss under kvällen. Biljana berör ämnen som medberoende, våldsutsatthet och skyddat boende. Hon är idag skönlitterär författare och har skrivit böckerna: Allt till rätta och Närmare himlen.
Under kvällen finns det möjlighet för den som önskar att bidra till Kvinnojouren MOAs arbete genom att köpa lotter eller skänka valfri summa under kvällen. Alla intäkter av såväl lottförsäljningen som donation går oavkortat till kvinnor och barn som söker stöd hos MOA. 

Vill ditt företag vara med och skänka priser till utlottningen? Skicka ett mail till info@kvinnojourenmoa.se 
Du som företag har såklart även möjlighet att skänka en summa till Kvinnojouren MOA.

Vi bjuder på alkoholfritt bubbel och snittar!


 

”Jag och mina barn har bott på flera skyddade boenden runt om i Sverige. Men Kvinnojouren Moa är det bästa stället vi varit på. Jag känner att Moa är som min nya familj” - Kvinna med tre barn som tidigare bott hos oss.