För dig som behöver hjälp

Vi finns här för dig som utsatts för våld i en nära relation och för dig som är anhörig. Vi finns även här för dig som är våldsutövare.

icon Befinner du dig i en akut situation?

Ring Polisen på 112 om du är i en nödsituation.

Kvinnofridslinjen når du dygnet runt på 020-50 50 50

Är du under 18, ring BRIS på 116 111. 

Är du utsatt?

Du har rätt till stöd och hjälp. Läs mer här

Är du utsatt?
Känner du någon utsatt?

Det är svårt att veta hur man ska bete sig när man har en person i sitt liv som blir utsatt för våld. Läs mer om vad du kan göra här.

Känner du någon utsatt?
Är du barn eller ungdom?

Du som är barn ska aldrig behöva vara rädd för att någon i din familj är dum mot dig eller någon annan i din familj. Få mer information här om hur du som ung kan få stöd.

Är du barn eller ungdom?
Jourtelefon och chattforum

På vår jourtelefon tar vi emot samtal från dig som är eller har varit utsatt för våld, kränkningar eller hot i en nära relation. Ibland är det svårt att veta om det som händer är okej eller inte och ibland är det svårt att veta hur man kan gå tillväga, vad man har för rättigheter och vilken hjälp som finns. Klicka här för att få reda på mer om vad vi kan erbjuda.

Jourtelefon och stödchatt
Samtalsmottagning

På vår samtalsmottagning erbjuder vi stödsamtal till alla som är utsatta för våld, kränkningar eller hot i en nära relation. Samtalen är kostnadsfria och hålls enskilt. Läs mer här.

Samtalsmottagning
Skyddat boende

Agera kvinnojour erbjuder tillfälligt skyddat boende till kvinnor som har utsatts för våld i nära relation. Vi tar emot medföljande barn och husdjur.

Skyddat boende

Ring vår juristjour

Genom vår juristjour erbjuder vi kostnadsfri juridisk telefonrådgivning i frågor relaterade till våld i nära relation. Läs mer här.

Juristjour

Har du husdjur?

Behöver du skydd och har ett djur? Läs mer här om hur du kan gå tillväga och hur Agera kan hjälpa dig och din lille vän.

Har du husdjur?
Är du våldsutövare?

Har du svårt att kontrollera din ilska och oroar dig för hur det påverkar dig och dem du lever med? Utövar du våld mot någon i din närhet och vill ha hjälp med det? Läs mer här.

Är du våldsutövare?