Samtalsmottagning

På vår samtalsmottagning erbjuder vi stödsamtal till alla som är utsatta för våld, kränkningar eller hot i en nära relation. Samtalen är kostnadsfria och hålls enskilt.

Att vara i en relation där man utsätts för våld är ofta en svår och skrämmande situation. Ofta är det en hemlighet vilket gör att man blir ensam med sina problem. Det kan vara svårt att veta om det som händer är okej eller inte och ibland är det svårt att veta hur man kan gå tillväga- Vad man har för rättigheter och vilken hjälp som finns. Ofta påverkar våldet ens mående mycket negativt.

Hos oss kan du få rådgivande samtal eller få stöd i att bearbeta det som du har upplevt och även stöd i rättsprocesser såsom brottmål och vårdnadsmål.

Genom att ringa till vår jourtelefon eller använda vår kontaktformulär här på hemsidan kan du anmäla intresse. Vi har alltid ett första samtal med dig för att höra din behov och säkerställa rätt stöd.

 

08-27 90 80

Ta gärna kontakt med oss via telefon för att få mer information om samtalsmottagningen och för att anmäla dig. Jour telefonen är öppen Vardagar 9:00 – 17:00 Alla dagar 19:00 – 22:00

Jourtelefon och stödchatt