Stötta vårt arbete

Våld i nära relation är ett samhällsproblem. Du kan stötta vårt arbete för våldsutsatta kvinnor och barn på flera olika sätt, bland annat genom att bli medlem i vår förening, engagera dig som volontär eller skänka en gåva. Gå gärna in och läs mer under de olika rubrikerna.

BEGANGNADE GÅVOR

Begagnade gåvor såsom kläder, böcker och leksaker tar vi generellt inte emot då vi har dåligt med förvaringsutrymmen. Håll gärna utkik på vår Facebook-sida "Kvinnohuset Örebro" där vi brukar göra efterlysningar om vi är i behov av särskild gåva!

JULGÅVOR 2023

Varje år har Örebroarna gett kvinnorna och barnen julklappar, vilket vi är oerhört tacksamma för. Vi har valt på grund av det höga inflödet av fysiska gåvor att endast ta emot ekonomiska gåvor. Då hanteringen och sorteringen av julklappar kräver en stor arbetsinsats av våra volontärer, som ger av sin fritid och då önskar vi att den tiden läggs på att göra aktiviteter med alla som bor hos oss.

Genom de ekonomiska gåvorna kan vi införskaffa julklappar som de boende är i behov av, vilket bidrar till att verka mer hållbart ur  miljösynpunkt. Ingen gåva är för liten då vi alla sitter på olika resurser. Vi tackar er alla för ert tidigare engagemang och hoppas på ett fortsatt.