Engagera dig

Här kan du läsa om hur du kan engagera dig för ett jämställt samhälle fritt från våld. Du kan också läsa om hur du kan stötta vår verksamhet för våldsutsatta vuxna och barn i Nacka och Värmdö.

Stödmedlem

Genom att bli medlem i föreningen visar du ditt stöd för vår verksamhet som vänder sig till våldsutsatta i Nacka och Värmdö. Du stöttar även vårt opinionsbildande och våldspreventiva arbete. Du blir stödmedlem genom att sätta in minst 100 kr på vårt bankgiro: 894-3946 eller swisha till 123 184 54 94. Skriv "Medlem." Skriv gärna också ditt namn och kontaktuppgifter så får du löpande nyhetsbrev och information om vårt arbete. Tillsammans gör vi skillnad.

Gåva

Genom att skänka pengar bidrar du direkt till vår verksamhet. Bankgiro: 894-3946. Swish: 123 184 54 94. Skriv: "Kvinnojouren gåva."

Boka föreläsning

Vi har lång erfarenhet och kompetens om våld i nära relationer och mäns våld mot kvinnor som vi gärna delar med oss av. Vill du att vi kommer och föreläser på din arbetsplats, skola eller förening? Varmt välkommen att kontakta oss! Vi kan anpassa innehåll efter målgrupp. Ibland arrangerar vi egna föreläsningar, håll utkik här på hemsidan eller på våra sociala medier.

Kontakta oss
Samarbete

Vi samarbetar gärna med lokalsamhället för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor, våld i nära relation och barn som far illa. Vill din förening eller ditt företag synas och höras tillsammans med oss? Varmt välkommen att höra av dig!

Kontakta oss
Volontär

Just nu söker vi inte aktivt nya volontärer. Är du nyfiken på vad du skulle kunna göra som volontär hos oss eller har en egen idé om vad du vill bidra med är du varmt välkommen att kontakta oss.

Kontakta oss