Behöver du eller någon i din närhet stöd?

Är du eller någon i din närhet i behöv av stöd? Då är du mer än välkommen att kontakta oss.

När du väljer att kontakta oss kan du alltid vara anonym, det är kostnadsfritt och vi kan utforma stödet så att det passar dig. 

Telefon

Du når oss på telefonnummer 073 201 43 93 vardagar mellan kl 9-15. Vi svarar i den mån vi kan, svarar vi dig inte skicka ett sms så ringer vi upp så fort vi kan. Du når oss även på telefonnummer 070 041 43 93 under chattens öppettider. 

Mail

Du kan alltid maila oss för att boka in samtalsstöd eller få svar på frågor. Vi svarar alltid inom 24 h på vardagar. 

Chatt, torsdagar mellan kl 20-22

Du är välkommen att chatta med oss oavsett orsak, det kan handla om skola, relationer, familjen. Du är anonym och volontärerna i chatten har tystnadsplikt. Du behöver inte boka tid för att chatta med oss, är det fullt ställs du i kö. 

Samtalsstöd med fysiska träffar

Under det här samtalen pratar vi om det du vill prata om, vi lyssnar på dig utan att döma. För fysiskt samtalsstöd behöver du boka tid. Det gör du enklast via vår mail info@kvinnotjejjourenmana.se eller via vår Instagram @kvinnotjejjourenmana. 

Är du osäker på hur våld i ungas relation kan se ut? Kontakta oss så berättar vi mer.

Du kan också titta på serien "Dör för dig", som UR gjort. I serien visas hur en relation eskalerar från kärlek till yttringar av våld. Se den här:https://urplay.se/serie/221483-dor-for-dig?utm_source=ur.se&utm_campaign=vinr_2021&utm_content=link   

Olika typer av stöd beroende på jour

I Sverige finns det en mängd olika jourer för barn och ungdomar, vissa är mer eller mindre specialiserade. Det kan till exempel vara hbtqia frågor eller jourer som är specialiserade på att möra barn och unga som varit med om sexuella övergrepp. På https://unizon.se/hitta-jour  hittar du en mängd olika jourer eller vill du ha hjälp att hitta rätt, kontakta oss via telefon, mail eller chatt.