Vill du bli volontär?

Tjejjouren Jönköping finns för alla tjejer som behöver någon. Vi lyssnar, stöttar och stärker. Du kan på olika sätt stödja oss i det arbetet!

2023-02-21
Just nu får vi många förfrågningar från personer som vill engagera sig som volontärer hos oss. Det är självklart jätteroligt! Dock måste vi ha uppdrag till alla våra volontärer och kan därför bara ta in nya personer efter behov i nuläget. Skicka gärna in en ansökan om du är intresserad, men var beredd på att det kan dröja innan vi kontaktar dig. Vi gör vårt bästa för att ett volontärskap hos oss ska kännas meningsfullt och givande!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Är Du intresserad av att engagera Dig som volontär?
Vill Du delta i vårt arbete för ett jämställt samhälle fritt från våld?
På vårt riksförbund Unizons hemsida kan Du läsa mer om vårt förhållningssätt, våra mål och visioner.

Som volontär hos oss får man gå en grundutbildning som hålls av Unizon, samt vår egen miniutbildning för nya volontärer. Vårt riksförbund erbjuder många medlemsutbildningar som volontärer får möjlighet att åka på, för att lära sig något nytt och träffa andra engagerade personer från jourer från Sveriges alla hörn. Vi har också några egna volontärträffar per år. Som volontär hos oss vill vi också att Du är medlem i föreningen (se nästa rubrik för medlemskap).

Utöver detta får du gå en grundutbildning som hålls av vårt riksförbund Unizon, samt vår egen miniutbildning för nya volontärer. Vårt riksförbund erbjuder många medlemsutbildningar som volontärer får möjlighet att åka på, för att lära sig något nytt och träffa andra engagerade personer från jourer från Sveriges alla hörn. Vi har också några träffar per år tillsammans med kvinnojourens volontärer. Det finns alltid möjlighet att utveckla verksamheten om du har någon idé eller aktivitet som du skulle vilja genomföra.

Du måste vara minst 18år för att bli volontär hos oss.

Hör av dig till: info@kvinnotjejjourenjkpg.se för att få veta mer om vår rekryteringsprocess!

Ansökan om att bli volontär i Kvinno- och tjejjouren Jönköping

Ansökan om att bli volontär i Kvinno- och tjejjouren
E-postadress

Kvinno- & tjejjouren Jönköping är en idéburen förening vars verksamhet till viss del är beroende av finansiellt stöd. Alla kan bli bidragsgivare och samtliga bidrag går till att utveckla och förbättra verksamheten.

Det går bra att skänka särskilt till tjejjouren, och i så fall behöver det anges. Alla finansiella gåvor är välkomna, stora som små då vi värdesätter att just Du vill vara med att stödja och hjälpa tjejer och unga kvinnor! Vill du bidra med någon annan typ av gåva, kontakta oss 036-16 36 82. 

Om du vill ge ett ekonomiskt bidrag till tjejjouren kan du Swisha till nummer 1236662902, det går också att göra en insättning på vårt bankgiro 5088-3024. Glöm inte att skriva med ditt namn eller företagets namn och e-post och märk talongen ”Gåva tjejjouren”. Det går bra att specificera vad pengarna är ämnade för om så önskas.

Bli stödmedlem

Du kan även bli stödmedlem i Kvinno- och tjejjouren Jönköping och på det sättet stödja oss.
Att vara stödmedlem kostar 150kr/år och även den avgiften betalas via Swish 1236662902, eller till bankgiro 5088-3024 . Glöm inte att skriva ditt namn och e-post i meddelanderutan!

 

Ditt bidrag gör skillnad och hjälper oss i vårt arbete med unga tjejer!
Tack!