Vill du bli volontär?

Tjejjouren Jönköping finns för alla tjejer som behöver någon. Vi lyssnar, stöttar och stärker. Du kan på olika sätt stödja oss i det arbetet!

2021-09-10
Vi uppskattar Ditt intresse, men för tillfället har vi tyvärr inte möjlighet att ta emot fler volontärer. Håll gärna utkik här på vår hemsida och i våra sociala medier då vi kommer att meddela när det är möjligt att återigen ansöka om att bli volontär hos oss. 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Funderar du på att engagera dig ideellt?
Har du några frågor eller funderingar om vad det innebär att vara volontär hos oss?
Hör av dig!

Som volontär i tjejjouren sitter du främst i chatten på tisdagskvällarna. Hur ofta bestämmer du själv. Under jourkvällen sitter 2-4 volontärer tillsammans i vår lokal och chattar, det finns även personal på plats under kvällen. 

Utöver detta får du gå en grundutbildning som hålls av vårt riksförbund Unizon, samt vår egen miniutbildning för nya volontärer. Vårt riksförbund erbjuder många medlemsutbildningar som volontärer får möjlighet att åka på, för att lära sig något nytt och träffa andra engagerade personer från jourer från Sveriges alla hörn. Vi har också några träffar per år tillsammans med kvinnojourens volontärer. Det finns alltid möjlighet att utveckla verksamheten om du har någon idé eller aktivitet som du skulle vilja genomföra.

Du måste vara minst 18år för att bli volontär hos oss.

Hör av dig till: info@kvinnotjejjourenjkpg.se för att få veta mer om vår rekryteringsprocess!

Kvinno- & tjejjouren Jönköping är en idéburen förening vars verksamhet till viss del är beroende av finansiellt stöd. Alla kan bli bidragsgivare och samtliga bidrag går till att utveckla och förbättra verksamheten.

Det går bra att skänka särskilt till tjejjouren, och i så fall behöver det anges. Alla finansiella gåvor är välkomna, stora som små då vi värdesätter att just Du vill vara med att stödja och hjälpa tjejer och unga kvinnor! Vill du bidra med någon annan typ av gåva, kontakta oss 036-16 36 82. 

Om du vill ge ett ekonomiskt bidrag till tjejjouren kan du Swisha till nummer 1236662902, det går också att göra en insättning på vårt bankgiro 5088-3024. Glöm inte att skriva med ditt namn eller företagets namn och e-post och märk talongen ”Gåva tjejjouren”. Det går bra att specificera vad pengarna är ämnade för om så önskas.

Bli stödmedlem

Du kan även bli stödmedlem i Kvinno- och tjejjouren Jönköping och på det sättet stödja oss.
Att vara stödmedlem kostar 150kr/år och även den avgiften betalas via Swish 1236662902, eller till bankgiro 5088-3024 . Glöm inte att skriva ditt namn och e-post i meddelanderutan!

 

Ditt bidrag gör skillnad och hjälper oss i vårt arbete med unga tjejer!
Tack!