Stötta Familjefridsjourens arbete

Familjefridsjouren i Höganäs är en ideell organisation beroende av samhällets stöd och ekonomiska bidrag för att kunna genomföra vår verksamhet. Se nedan hur du kan hjälpa till!

Skänk en gåva till vår stödfond

Välkommen som privatperson, förening eller företag att sätta in bidrag till Familjefridsjouren stödfond. Här kan kvinnor, familjer samt barn som är utsatta för våld eller hot om våld få stöd och hjälp. Exempel på hjälpinsatser har varit till idrottsutövande, semesterbidrag, cyklar, vinterkläder samt till den där extra matkassen som pengarna aldrig räcker till.
Swish: 1232813756 eller bankgiro: 5327-0906 
Skriv gåva  som meddelande vid inbetalningen.

Alla bidrag är värdefulla, stort tack för ditt stöd!

Bli stödmedlem

Bli stödmedlem i Familjefridsjouren i Höganäs och stötta vårt arbete varje dag, året runt. Det kostar 100 kr/år och du betalar in via Swish: 1232813756 eller bankgiro: 5327-0906. Ange ditt namn och mejladress så att vi vet vem medlemskapet gäller. Om du vill ge bort ett medlemskap till någon annan anger du denne persons namn och mejladress. 

Varmt välkommen!

Stöd från företag och organisationer

Vi tar tacksamt emot olika typer av stöd och gåvor från företag och organisationer som vill stötta vårt arbete. Kontakta oss så pratar vi om detaljerna! 
042 – 34 02 07
info@familjefridsjouren.se

Tack till

Höganäs Rotaryklubb
Lions Club Höganäs 
Blingit
Höganäs församling
Vikens församling
Yebo 
Väsby lekmannakår
Syföreningen Väsby församling

Stort tack till alla lokala aktörer som tänkt på oss och de våldsutsatta vi mött under 2023. Och såklart ett stort tack till dig som privatperson som donerat till vår stödfond. Ert stöd är ovärderligt!