Om Ungdomsjouren Fria

Ungdomsjouren Fria är en ideell förening som arbetar med att stötta, stärka och utbilda ungdomar i Eskilstuna. Vi vilar på en feministisk grund och arbetar för ett jämställt samhälle fritt från våld.

Till oss är alla välkomna, oavsett hur en definierar sig! De som vänder sig till oss är främst i åldrarna 12-19 år, men även du som är yngre eller äldre får prata med oss. Vi för samtal med unga genom vår chatt som är öppen varje måndag och torsdag kl. 18-21 samt söndag kl. 14-17. Det går även bra att mejla oss på jour@ungdomsjourenfria.se när chatten inte är öppen. Vi möter även unga i vårt utåtriktade arbetet i skolor, på fritidsgårdar och hos idrottsföreningar samt genom vår kurator som erbjuder stödsamtal. Du får vara anonym när du pratar med oss och vi sprider inga uppgifter vidare.

Vi har funnits sedan 2006 och sedan dess har vi haft kontakt med många unga och pratat om många olika saker. Vi riktar oss i första hand till ungdomar som bor i Eskilstuna eller i närheten, men även om du inte bor här kan du kontakta oss.

Sedan 2018 är vi en egen förening med egen styrelse och anställda. Ta gärna del av vår värdegrund och policy samt verksamhetsberättelse nedan. Läs mer om Ungdomsjouren Frias volontärer, anställda samt styrelse och om hur du kan komma i kontakt med oss under flikarna till vänster.

Dokument

Verksamhetsberättelse 2022

375KB

148.3KB