Vill du engagera dig?

Volontär

För att bli volontär hos oss på Kristianstad Kvinnojour behöver du genomgå en utbildning som vår huvudorganisation Unizon arrangerar. Du kommer även att få en intern utbildning och handledning på jouren. När du engagerar dig i jouren skriver du på en tystnadsplikt samt att du behöver inkomma med ett belastningsregister från polisen.

Viktiga egenskaper är empati, lyhördhet, kreativitet och ett positivt tankesätt.

Vill du veta mer och/eller anmäla ditt intresse till att bli volontär?

Ring oss på 044 - 21 30 13 eller maila oss på info@kristianstadkvinnojour.se så bestämmer vi träff och berättar mer om vad arbetet innebär.

Bli stödmedlem

Genom att vara stödmedlem hos oss är du med och påverkar föreningens viktiga arbete i samhället. Våra stödmedlemmar betyder enormt mycket för oss och för föreningens utveckling, och varje medlems röst är viktig. Att vara stödmedlem hos oss kostar 150 kr/år.

Gåvor 

De kvinnor och barn som kommer till oss på Kristianstad kvinnojour, har utsatts för traumata och har måst lämna sina hem, ofta akut. De behöver ett tryggt boende, men de behöver också annat stöd bla. ekonomiskt för att så småningom kunna bygga upp en ny tillvaro.

Förutom till förnödenheter behövs det stöd till ny utrustning, till sysselsättningsmateriel (fr.a. till barnen), till fritidsaktiviteter och till upplevelser. Vi tar därför tacksamt emot gåvor, som kan underlätta och förgylla tillvaron för våra boenden!

Swisha eller betala in ditt medlemskap/gåva till:

BG: 5268-8736

Swish: 123 199 88 14

Glöm ej att skriva ditt namn och adress på inbetalningen.

Skriv gärna, om du har önskemål om, vad pengarna ska gå till!

Ditt engagemang har stor betydelse!