Stöd oss

Kvinnojouren Enköping är en ideell organisation som drivs av ekonomiska bidrag och frivilligt stöd. Du kan vara med och hjälpa vår kvinnojour och visa ditt stöd på ett antal sätt: bli stödmedlem, engagera dig som verksam medlem, skänka ekonomiska bidrag eller annan form av sponsring. Tack vare den hjälpen vi får har vi möjlighet att hjälpa fler kvinnor och barn som blir, eller har varit, våldsutsatta. Ditt engagemang gör skillnad!

Medlem

Genom att vara medlem i Kvinnojouren Enköpings verksamhet bidrar du inte bara till vårt arbete ekonomiskt, du bidrar även till arbetet i att ge skydd och stöd åt de våldsutsatta kvinnor och barn vi möter.

Bli medlem

Ekonomiskt bidrag

Kvinnojouren Enköping tar tacksamt emot ekonomiska gåvor, stora som små.

För att skänka ett ekonomiskt bidrag, swisha valfri summa till 123-495 54 07, eller använd bankgiro 355-5265. Märk betalningen med "gåva namn och mailadress".

Ekonomiskt bidrag
Företag

Kvinnojouren Enköping är en ideell organisation som drivs av ekonomiska bidrag och frivilligt stöd. Som företag kan ni vara med och hjälpa kvinnojouren eller visa ert stöd på ett antal sätt. Läs mer här!

Företag
Gertrudhjälpen

De ekonomiska gåvor som skänks av privatpersoner eller företag till Kvinnojouren Enköping går oavkortat till Gertrudhjälpen, där våldsutsatta kvinnor har möjlighet att ansöka om ekonomiska medel för att exempelvis kunna inhandla möbler till eget boende eller att åka på en kortare resa med sina barn. Gertrudhjälpen är enbart för de våldsutsatta kvinnor och barn som Kvinnojouren Enköping möter.

Ekonomiskt bidrag

Donera saker

Vi är oerhört tacksamma för alla donationer och gåvor vi får, men vi har tyvärr begränsade förrådsutrymmen och kan därför inte ta emot allt. Har du någonting du skulle vilja donera till oss, kontakta oss på info@kvinnojourenenkoping.se för att se över vår möjlighet att motta din donation.