Hur tänker ni kring ert ansvar P3?

06:e okt 2018

I lördagens i P3:s ”Fråga vad du vill” uppmanas lyssnarna glatt och lättsamt att ställa ”vilka frågor de vill” till en ”hardcoreporrstjärna”. Okunskapen inte bara lyser igenom, den chocklyser med strålkastarljus.

Såhär ser det ut: 
Extremt få kvinnor i den gigantiska kapitalistiska porrindustrin är ”stjärnor” som får bra betalt och själva kan välja vad de vill utsättas för. Några hälsoproblem för kvinnor i porrindustrin är:

  • att deras anus faller ut och behöver sys tillbaka, sätt dig en stund och försök känna efter hur det skulle kännas att ditt anus faller ut
  • svårbehandlad gonorré i ögonen av all sperma de fått sprutad i ansiktet

 

Då pratar vi fysisk hälsa. Många vittnar om att de mår dåligt och skulle göra vad som helst för att få bort filmer och videoklipp från nätet.Tänk gärna på hur du själv skulle känna inför att bli penetrerad analt av en eller flera kukar samtidigt, sedan få de intryckta i munnen så du äter ditt eget bajs, kukarna ska gärna tryckas så långt ned i halsen att du kräks, utöver det bli slagen, kallad hora och cumdumpster, få ansiktet nedsprutat med sperma av flera killar och få detta filmat och utlagt för hela världen att se och onanera till, för all framtid.

Har du barn? Tänk också en liten stund på att de nås av porren två klick bort i sina paddor. Många av Sveriges skolor och förskolor har inte begränsningar så det är fritt fram för propagandaapparaten porren att komma åt barnen även där. Hade det varit i en lärobok hade det varit olagligt. Men på nätet har vi vuxna hittills bestämt att barnen inte behöver skyddas. Vi tycker givetvis att vi ska ha åldersverifiering, och det vore ju också att följa svensk lagstiftning.

Hur tänker ni kring ert ansvar P3?
När programmet "Fråga vad du vill" får frågan från en lyssnare om varför de framställer detta på ett glatt och oproblematiskt sätt tas frågan vidare till Sanna som intervjuas, när frågan var ställd till Sveriges Radio. Hur tänker ni kring ert ansvar P3?

Och vilken omtanke visar ni Sanna? Det gör ont i oss när hon svarar på frågan om det mest extrema hon varit med om i porren.
”Det var en BDSM-film där jag blev fastbunden och piskad väldigt hårt. Det gjorde väldigt ont. Det var inte ens skönt egentligen. Jag skulle aldrig göra om det igen”

Reportern frågar hur hon hanterar det och går sedan över till att prata om analförberedelser.

Ett riktigt lågvattenmärke Sveriges Radio. Hur tycker ni att ni i detta program följer spelreglerna för press, radio och tv och Myndigheten för press, radio och teves krav och regler? 

Porren är en mångmiljardindustri som tjänar pengar på kvinnohat, förnedring och verkligt våld mot verkliga kvinnor - den totala motsatsen till våra offentliga ideal om jämställdhet, respekt och allas lika värde och som även public service ska ha som grund. Trodde vi. Istället marknadsför P3 porrindustrin och hjälper till att normalisera mäns våld mot kvinnor.