Nästa steg för hållbarhet på bostadsmarknaden 19 maj

Börjar:

19:e maj 16:00 2022 datumet har passerat

Slutar:

19:e maj 18:00 2022 datumet har passerat

Volvo Showroom, Stockholm

När var du senast på ett hållbarhetsmingel som handlar om mer än det viktiga miljömässiga ansvaret? Vad händer när vi tar ansvar för både människa och miljö?

Nu tar vi nästa steg och utforskar hur banker, fastighetsbolag och andra viktiga aktörer på bostadsmarknaden gemensamt kan ta ansvar för kvinnor och barn som blir hemlösa på grund av våld. Den 19:e maj välkomnar Her House Foundation och Unizon dig och dina kollegor på ett inspirerande mingel!

Datum: 19 maj

Tid: 16:00-18:00

Var: Volvo Showroom, Västra Trädgårdsgatan 10, Stockholm
Samtal: 16:30-17:00

Anmäl dig och dina kollegor senast den 17 maj till: info@unizon.se

Samtal mellan: Anna Smith, Fund manager, Estea, Jonas Andersson, Managing Partner and CFO, Slättö, Erik Lemaitre, utvecklingschef K2A, Lovisa Löwenborg, Her House Foundation, Olga Persson, ordförande riksförbundet Unizon och Mikael Gustafsson, vice ordförande Unizon. Fler namn tillkommer.


Cava True Colours bjuder på dryck och kock Sebastian Gibrand bjuder på tilltugg.

Varmt välkommen!


Her House Foundation samarbetar med fastighetsägare runt om i Sverige för att på ett enklare sätt samla Sveriges fastighetsaktörer och förmedla bostäder till kvinnor som är behov av en bostad efter en tid på skyddat boende.

Unizon är riksförbund för över 130 kvinnojourer, tjejjourer och ungdomsjourer som arbetar för ett jämställt samhälle fritt från våld.