Ekonomiansvarig till Unizon

Riksförbundet Unizon samlar 150 idéburna kvinnojourer, tjejjourer och ungdomsjourer som arbetar för ett jämställt samhälle fritt från våld. Vi söker nu en ekonomiansvarig till förbundskansliet i södra Stockholm. Jourrörelsen befinner sig mitt i en spännande tid med stora utmaningar. Nu söker vi dig som vill vara med på resan!

Klicka här för att ansöka


Letar du efter en meningsfull karriär där du kan använda dina ekonomiska färdigheter för att göra verklig skillnad? Då har du kommit till rätt plats! Unizon söker en passionerad och erfaren ekonomiansvarig för att stärka teamet och stötta och utveckla vårt viktiga arbete för att bekämpa och förebygga mäns våld mot kvinnor. Som ekonomiansvarig kommer du att ha en central roll i att säkerställa att våra ekonomiska resurser används på ett effektivt och transparent sätt för att uppnå vår vision om ett jämställt samhälle fritt från våld.

Dina ansvarsområden inkluderar:

 • Ansvar för att utarbeta och följa upp budgetar samt ekonomiska prognoser.
 • Ansvara för löpande redovisning, månadsbokslut, upprättande av årsredovisningar, inkomst- och skattedeklarationer och löner.
 • Driva digitala förändringsarbeten och processutveckling.
 • Säkerställa att vår ekonomiska verksamhet följer gällande lagar och regler samt interna riktlinjer.
 • Säkerställa att ekonomiska resurser används effektivt för att stödja vårt arbete.
 • Utveckla och implementera strategier för att säkerställa intäkter och finansiering för våra projekt och program.


Vi letar efter dig som har:

 • Relevant utbildning och erfarenhet av arbete inom ekonomi och redovisning.
 • Gedigen kunskap om redovisningssystem och ekonomisk rapportering.
 • Stark analytisk förmåga och noggrannhet i arbetet med siffror.
 • Förmåga att arbeta självständigt och ta egna initiativ.
 • Delar Unizons värderingar och arbete mot mäns våld mot kvinnor


Vi erbjuder:

För att trivas hos oss ska du tycka om att skratta och ha mycket att göra nästan hela tiden. Du ska kunna arbeta självgående och du måste kunna prioritera och ta egna initiativ. Du måste tycka om att arbeta tillsammans med andra, vara modig och ha mycket tålamod. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Du får möjlighet att ingå i en meningsfull och utmanande arbetsmiljö där du kan göra verklig skillnad och möjligheten att vara en del av en växande organisation med en stark samhällsnytta. Du kommer att arbeta tillsammans med kollegor som delar ditt engagemang och din passion för att skapa förändring.


Anställningsvillkor

Lön: Fast lön
Omfattning: 60-75 %, sex månaders provanställning tillämpas.
Tillträde: Snarast möjligt efter överenskommelse
Arbetstider: Reglerad arbetstid som utgår från 37 timmar i veckan.
Arbetsplats: Unizons förbundskansli, Elsa Brändströms Gata 62 B, Hägersten

 

Välkommen med din ansökan redan idag!

 
I denna rekrytering samarbetar Unizon med Clarify. Vi ser fram emot din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Du är varmt välkommen att höra av dig till Louise Poltoft, Clarify, på 070-775 99 01 eller Lotta Sonemalm, Unizon, på 072-320 78 11 för mer information.

 

Klicka här för att ansöka